Prevozi skupin

  Prevozi skupin

   Prevozi skupin

   V naši dolgoletni praksi smo bili velikokrat izbrani, da smo opravljali prevoze za potrebe različnih mednarodnih, poslovnih ali zasebnih dogodkov. Storitev je specifična od dogodka do dogodka, a imajo le en skupen imenovalec. Prevoz različnih velikosti posameznikov ali skupin v kratkem časovnem obdobju. Zaradi naše učinkovitosti in raznovrstnosti ter velikosti voznega parka lahko pokrivamo dogodke različnih velikosti, tudi ob pričakovanju nekaj tisoč obiskovalcev. Z našo uveljavljeno logistiko prevoze opravimo brez težav in smo kar se da neopazni. Število vozil, ki jih uporabljamo minimaliziramo, da je strošek za vas optimalen.

   Zakaj izbrati storitev individualnega prevoza:

   • Voznik park seveda prilagajamo vrsti dogodka. Na izbiro imamo osebna vozila vseh kategorij, avtomobile, kombije, minibuse in avtobuse. Storitve lahko ponujamo samo v obliki transferjev ali pa tudi kot dnevne najeme vozil z vozniki.
   • Če ste organizator dogodka ali pa se samo z večjo skupino ljudi odpravljate na izlet smo pravi naslov za vas, saj lahko vse potnike učinkovito in varno dostavimo na željeno destinacijo.