Najbolj pogosta vprašanja za prevoz – transfer – letališče Ljubljana – Ljubljana mesto – rezervacije…

Ali so vse vaše storitve od vrat do vrat?

Da, vedno Vas bomo pripeljali/odpeljali na/z naslova, ki ste ga navedli pri rezervaciji.

Kolikšna je cena storitve?

Pojdite na našo glavno stran in vnesite osnovne podatke o prevozu. Ko boste pritisnili preveri ceno, Vas bo stran avtomatično prestavila na stran, kjer boste videli kateri prevozi so na razpolago in po kakšni ceni.

Ne najdem želene destinacije v rezervacijskem sistemu. Ali to pomeni, da takega prevoza ne morete realizirati?

Seveda lahko. V rezervacijskem sistemu so samo najbolj pogoste in popularne destinacije. Da dobite ceno tudi za Vašo želeno destinacijo, pošljite povpraševanje.

Kako vas lahko kontaktiram, v primeru da ima moj povezovalni prevoz zamudo ali pa bi rad-a spremenil-a čas odhoda?

Takoj, ko boste opravili rezervacijo, boste prejeli e-vozovnico. Na e-vozovnici boste imeli tudi številko za nujne primere.

Rezervacijo sem uspešno oddal, a nisem prejel potrditve rezervacije. Kaj naj naredim?

Potrditev rezervacije je avtomatska. Potrditev rezervacije boste prejeli na elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob rezervaciji. V kolikor v 5-ih minutah ne boste prejeli potrditve v elektronski predal “prejeto”, poglejte v “koš” ali “vsiljena pošta”. Zaradi značilnosti teksta se dogaja, da Vaše nastavitve elektronskega predala razvrstijo potrditev rezervacije v vsiljeno pošto. Če ne najdete potrditve rezervacije tudi v teh predalih, ste morda narobe vnesli elektronski naslov. V tem primeru nas lahko pokličete na številko 041/792-865 vsak delavnik med 09.00 in 17.00 ali vikendih in praznikih med 09.00 in 13.00 in bomo naredili potrebne popravke, da dobite potrditev rezervacije.

Kako lahko storitev plačam?

Storitev lahko plačate v gotovini vozniku, pred prevozom. Preko spleta pa lahko plačate tudi s kreditno/debetno kartico ali s predračunom.

Kako bom prejel-a račun?

Prosimo vnesite podatke na katerega naj se glasi račun ob rezervaciji. Tako boste prejeli račun za opravljeno storitev. V kolikor ste pri spletni rezervaciji izbrali plačilo s kreditno/debetno kartico ali po predračunu, račun boste prejeli preko elektronske pošte v PDF formatu. Račun boste prejeli na ime in priimek osebe, ki je rezervacijo naredila. V kolikor želite, da se račun glasi na tretjo osebo ali podjetje, vse podatke za izstavitev računa vpišite v polje dodatne informacije. V kolikor ste pri spletni rezervaciji izbrali plačilo v gotovini, boste prejeli račun pri vozniku ob plačilu.

Sem potovalni agent in bi rad plačal prevoz za moje stranke. Kako to naredim?

Plačate lahko na podlagi predračuna na poslovni račun ali s kreditno kartico. Kontaktirajte našo pisarno za več podrobnosti.